Munkatársaink

Dr. Bleicher Nóra

ügyvezető - fogorvos

2016-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Fogorvos Szakán. Szakmai tapasztalatot a XI. kerületi önkormányzati szakrendelőben szereztem. Pácienseimet a legmodernebb eljárásokkal és legújabb fejlesztésű anyagokkal kezelem a fogmegtartó kezelések, az esztétikus rögzített és kivehető fogpótlások készítésénél egyaránt. Célom a pácienseim egyéniségéhez illő legtökéletesebb mosoly megalkotása, melynek alapját minden esetben az egészséges fogazat biztosítja.

Dr. Kárász Szilvia

fogszakorvos

2005-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2011-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szereztem. 2009 óta dolgozom gyermekfogászaton. Próbálok vidám, barátságos légkört teremteni a rendelőben, hogy a gyermekek szorongás nélkül érkezzenek a fogászati kezelésekre. Hiszem, hogy a gyerekkori pozitív fogászati élmények hatására felnőttként is félelem nélkül tudnak majd részt venni a fogászati ellenőrzéseken. Szívesen vállalom nehezen kezelhető, autista vagy fogyatékkal élő gyermekek kezelését.

Dr. Lukács Laura

fogszakorvos

2006-ban végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2009-ben konzerváló fogászat-és fogpótlástan szakvizsgát szereztem. Tudásomat azóta parodontológiai-és szájsebészeti ismeretekkel bővítettem. A fogászati problémák minden területén bizalommal fordulhatnak hozzám: a megelőzéssel kapcsolatos tanácsadástól az esztétikus töméseken és fogpótlások készítésén át a kisebb szájsebészeti beavatkozások elvégzéséig jelentős tapasztalatokkal rendelkezem.

Dr. Péntek Balázs

fogszakorvos

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2015- ben, azóta gyermek-, és felnőtt fogszabályozással foglalkozom. Egyetemistaként 3 évig dolgoztam gyakornokként egy budapesti magánrendelőben, az ott szerzett tapasztalataimat 2015 óta fogszabályozó szakrendelésen, 2016 óta pedig már magán keretek között is tudom kamatoztatni. A munkám során mindig a maximumra törekszem, fontosnak tartom, hogy minden páciensem megkapja a személyre szabott kezelési terv alapján a lehető legjobb ellátást.

Dr. Péter Erika

szájsebész

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Fogorvostudományi Szakán végeztem 2017-ben. Az egyetem után kezdetben NEAK finanszírozott, valamint magánrendelőkben szereztem szakmai tapasztalatot Budapesten. A Honvédkórház szájsebészeti osztályán szereztem gyakorlatot rezidensként. 2022-ben sikeres szakvizsgát tettem dento-alveoláris sebészetből. A Gáspár Medical Centerben sikeresen teljesítettem a „Laser Dentist” képzést, így a mindennapokban lézeres kezeléseket is végzek. Fő tevékenységeim közé tartoznak impaktált bölcsességfog eltávolítások, implantációk, csontpótlások.

Polonyi Alexa

dentálhigiénikus, asszisztens

2015-ben végeztem fogászati asszisztensként a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban. A fogászattal közelebbről már tizenéves koromban megismerkedtem egy esztétikai kezelés miatt. Fontos számomra a nyugodt, vidám légkör az élet minden területén. A célom az, hogy a páciensek is mosolyogva és elégedetten távozzanak a rendelőből.

Stok Zsófia

dentálhigiénikus

2018-ban végeztem fogászati asszisztensként a Raoul Wallenberg Szakgimnázium és Szakközépiskolájában. Dentálhigiénikusi diplomámat ezt követően a Szegedi Tudományegyetemen szereztem meg 2022-ben. Tanulmányaim során fogászati asszisztensként dolgoztam jelen rendelőben, illetve lehetőségem nyílt Erasmus+ keretein belül Hollandiában egy 1 hónapos gyakorlatot teljesíteni. Szeretném átadni megszerzett tudásomat pácienseim részére a megfelelő szájhigiéné kialakításához. Célom, hogy minden páciens személyre szabott prevenciós kezelésben részesüljön. Emellett fontos számomra, hogy egy közvetlen, vidám légkört alakítsak ki egy-egy rendelés során.